Trainingen

De volgende trainingen vergroten je inzicht in de gevolgen van je eigen gedrag for anderen en voor jezelf. Ze ondersteunen de ontwikkeling van moed, zelfstandig handelen en veerkracht.

  • Grenzen stellen met Compassie, voor meer rust en gezonde relaties
  • Mijn recept voor puree
  • Mijn Levensstijl en creatieve kracht

De training 'Grenzen stellen met Compassie' helpt je bewust worden hoe je omgaat met je eigen en andermans grenzen.

De training 'Mijn recept voor puree' leert je wat je zelf doet om in je eigen 'puree' te raken. En vervolgens wat je kunt doen om er weer uit te komen.

Tijdens de training 'Mijn Levensstijl en creatieve kracht' leer jij je zelf, je (onbewuste) doelen en de manier waarop je met situaties omgaat, beter kennen. Met interesse, mildheid en bewuste aandacht. Zodat jij je creatieve kracht bewust kunt inzetten om jezelf verder vorm en richting te geven.

De trainingen bestaan uit 4-10 wekelijkse bijeenkomsten van ongeveer 2 uur. De groepsgrootte varieert van 4-10 deelnemers.

"Learning is an experience. Everything else is just information."  - Albert Einstein

Doen en ervaren

Gedurende iedere training oefen je, ervaar je en leer je van wat je doet.

De training 'Grenzen stellen met compassie' is gericht op het versterken van je psychologische Ik-grens. Je leert meer over je eigen grenzen en je innerlijke ervaringswereld. Je ontdekt hoe je met je eigen en andermans grenzen omgaat, wat er in je leeft en hoe je reageert op wat er in je leeft.

De training 'Mijn recept voor puree' helpt je op lichtvoetige wijze bewust worden van wat je precies doet om in 'jouw puree' terecht te komen. Ben je je hiervan bewust, dan is het niet meer mogelijk om even serieus en onnozel in dezelfde kuilen te blijven vallen. Gebaseerd op het boek van Bruno-Paul de Roeck: "Recepten om in de puree te geraken".

De training 'Mijn Levensstijl en creatieve kracht' gaat een stapje verder. Je leert niet alleen wat jouw recept is voor 'jouw eigen puree', je ervaart en leert hoe alles wat je doet past binnen jouw Levensstijl, ook wel Bewegingsstijl genoemd. Je onderzoekt je onderliggende geloofssysteem, de basis voor de ontwikkeling van je persoonlijke logica. Je leert hoe je jouw creative kracht kunt inzetten om jezelf verder vorm en richting te geven. Een training voor iedereen die zich bewust wil ontwikkelen en het beste uit zichzelf wil halen. Ook individueel te volgen.