Centrum Animare

Bewust worden en ontwikkelen

Pauline Hofstra, sociaal-psycholoog

Adres

De Vos van Steenwijkstraat 62,7957 BH, De Wijk

Email adres

paulinehofstra05@gmail.com

Openingstijden

De praktijk is open op ma, di en do-dagen tussen 8.30 en 17.30 uur. Gedurende de Corona crisis gelden deze richtlijnen. Ook voor een eenmalig consult kun je tot half december 2021 contact met me opnemen (tegen het normale uur tarief).

Beroepsvereniging de NFG

Nr.: 6302256628

RBCZ-geregistreerd

Nr.: 809455R

Kamer van Koophandel

Nr.: 01136946

BTW

Nr.: NL001493007B32

Links

www.icassi.net   www.adlerspsychology.com  www.herleva.nl  www.ikgrensbewustzijn.nl 

Contact 

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar paulinehofstra05@gmail.com. Je bent van harte welkom in mijn praktijk op maandag, dinsdag of donderdag. Ook voor een eenmalig (advies) gesprek. Let op: een afspraak maken is mogelijk tot half december 2021. Zie ook de informatie op de Home pagina 'Animare' onder 'Centrum Animare'.

Corona crisis

Momenteel werk ik zowel online als 'face to face'. Zolang het coronavirus actief is in Nederland, volg ik de richtlijnen van het RIVM. Een bezoek aan mijn praktijk is daarom alleen mogelijk als jij je in je dagelijks leven houdt aan deze richtlijnen. Doe je dat niet? Geen probleem, dan spreken we elkaar online.

Bereikbaarheid

Op de dagen dat ik werk (ma/di/do), ben overdag slecht telefonisch bereikbaar. Beschik je nog niet over mijn telefoonnummer? Wanneer je een email stuurt, neem ik op werkdagen zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy

Privacy is voor mij erg belangrijk. Daarom kun je mijn praktijk vrijwel anoniem bereiken en plan ik afspraken ruim in. Je persoonlijke gegevens worden goed beschermd en zullen nooit zonder jouw toestemming aan derden worden doorgegeven. Lees indien je dit wenst, ook de Privacy Policy onderaan deze pagina.

Niet tevreden?

Ben je niet tevreden over mijn dienstverlening? Vertel het me zodat ik er vanop de hoogte ben en we samen kunnen bespreken wat er nodig is. Kijk dan hier hoe je dit kunt melden. Klik hier wanneer je een klacht wilt indienen.