Begeleiding bij Relatie problemen

Mensen zoeken om verschillende redenen begeleiding bij relatieproblemen. Soms is er hulp van buitenaf nodig om de liefde, die er nog is, weer te doen stromen. Soms is er twijfel en is onderzoek nodig zodat je bewuster kunt beslissen of je verder wilt met elkaar.

Zelfbewust

Begeleiding vanuit Centrum Animare betekent dat je bereid bent te leren en je wilt ontwikkelen. Of je nu samen komt of alleen, je praat niet alleen over het gedrag van je partner. Je kijkt ook naar je eigen gedrag, je eigen aandeel in jullie relatiepatroon waar jullie samen verantwoordelijk voor zijn. Natuurlijk wordt je geraakt door wat je partner doet of niet doet. Je blijft echter wel zelf verantwoordelijk hoe je daar op reageert.

Relatiebewust

Zo leer je jezelf en je partner beter kennen. Jullie worden je beter bewust van je eigen privé logica en hoe je gedrag door de ander wordt ervaren. Je leert elkaars intenties, wensen en verlangens beter kennen.

Werkwijze en vergoeding

Tijdens de sessies onderzoeken we samen:

  • jullie relatiepatroon
  • jullie persoonlijke voorwaarden waaronder je je veilig verbonden voelt
  • wat er goed gaat en wat er mis gaat tussen jullie
  • welke uitwerking dit op jullie heeft
  • indien nodig: onderliggende pijnpunten en strategieën bij stress
  • wat jullie wensen en intenties zijn
  • hoe jullie je relatie op een realistische en veilige manier kunnen versterken of beëindigen

Je bent van harte welkom, samen maar ook alleen. Weet dat ik niet behandel, wel begeleid. Je bent  en blijft (als partner) zelf verantwoordelijk voor de beslissingen die je neemt op basis van de gesprekken die we voeren en ook voor de wijze waarop je nieuwe informatie, adviezen en alternatieve mogelijkheden interpreteert.

Tarief

Begeleiding bij relatieproblemen wordt niet vergoed door je zorgverzekering. Ik reken per sessie 1 uur en €85,00. Afspraken worden altijd in overleg gemaakt. Een afspraak kosteloos annuleren en wijzigen is tot 48 uur van te voren mogelijk. Wanneer een afspraak binnen 48 uur geannuleerd of gewijzigd wordt, zonder dat er sprake is van een noodsituatie, breng ik de kosten van de factuur in rekening.