Training ‘Grenzen stellen met compassie’

De training Grenzen stellen met compassie leert je je grenzen herkennen en bewaken. Dit is belangrijk omdat het respecteren van onze psychische grens essentieel lijkt voor ons gevoel van geluk en kracht. Onze ik-grens vormt en ontwikkelt zich gaandeweg in ons leven.

In deze praktisch opgezette training leer je met oefeningen, mindfulness en luistermeditaties in 8 weken je persoonlijke grenzen kennen en ontwikkelen. De training geeft je, naast theoretische uitleg, handvatten je grenzen te versterken. Hierdoor leer je je steeds beter en gemakkelijker beschermen, zonder het contact met de ander en de omgeving te verliezen.

Gezonde innerlijke grenzen leiden tot compassie, empathie en een respectvolle omgang met jezelf en anderen.

De training wordt gegeven door Pauline Hofstra en start op woensdagavond 16 januari in Centrum Animare, De Vos van Steenwijkstraat 62, 7957 BH De Wijk, 19.30 - 21.30 uur.
Informatie en opgave: gp.hofstra@gmail.com of 06-25118619. Kosten training: €200,00.

Workshop Ik-grens bewustzijn

Wil jij je meer bewust worden van je eigen ik-grens en die van anderen? Wil je leren hoe je respectvol met je eigen grens en die van anderen om kunt gaan? Zou je willen onderzoeken en experimenteren met wat je anderen laat zien van jouw innerlijke wereld? Deze workshop helpt je daarbij op weg.

Wil je na deze oriënterende workshop serieus aan de slag? Geef je dan op voor de training 'Grenzen stellen met compassie, leer in 8 weken je Ik-grens kennen'. 

De workshop wordt gegeven door Pauline Hofstra op vrijdag 23 november van 14.00 - 17.00 uur, en vindt plaats in Centrum Biru Kai, Marktstraat 4, 7941 KR Meppel. Informatie en opgave (€25,00 pp): gp.hofstra@gmail.com.