Nationale Moed Dag

Het Adler Netwerk Nederland organiseert op zaterdag 21 april de Nationale Moed Dag. Het thema “Alles kan ook altijd anders zijn” verwijst naar een uitspraak van de psycholoog Alfred Adler (1870 – 1937) en geeft aan dat we geen slachtoffers zijn van onze omstandigheden. We hebben niet altijd invloed op wat we meemaken, wel op hoe we omgaan met wat we meemaken. 

De dag begint met een lezing over ‘Levenskunst’ waarna deelnemers verschillende workshops kunnen volgen. Ze worden gegeven worden door professionals die allen werken vanuit de visie van Adler. 

De Nationale Moed Dag vindt plaats in Huis van Zuid, Robert Kochstraat 2, 3817 JM, Amersfoort. Informatie en opgave (€30,00 pp inclusief lunch): www.adlerspsychologie.nl.

Het Adler Netwerk is in 2017 opgericht en stelt zich tot doel Adlers optimistische en praktische psychologie onder een breed publiek te verspreiden. Zij doet dit middels workshops, lezingen en het organiseren van de Nationale Moed Dag.

Meer informatie op www.adlerspsychologie.nl

Wat beweegt me?

Een interactieve workshop voor iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen en benieuwd is hoe de praktische en optimistische psychologie van Alfred Adler (1870 - 1937) hieraan kan bijdragen.

Tijdens de bijeenkomst wisselen oefeningen en het bespreken van informatie rond het thema elkaar af. ‘Waar kom jij voor in beweging? Wat vind je belangrijk in je leven? Waar leef je voor? Hoe geef je daar vorm aan?’ zijn vragen die aan bod komen.

 

 

 

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Nederlandse Werkgemeenschap Individualpsychologie (NWIP). Docenten zijn:
Theo Joosten, onderwijs consultant, co-voorzitter en docent bij Icassi en NWIP bestuurslid.
Pauline Hofstra, psycholoog vanuit praktijk Centrum Animare in De Wijk, docent bij Icassi en NWIP bestuurslid. 

Kosten: €25,00 inclusief koffie/thee en handout.
Opgeven voor 9 maart via een mail naar: 
info@centrumanimare.nl