Centrum Animare

Mensen begeleiden bij het (her)vinden van het contact met zichzelf, de stuurkracht in zichzelf, het plezier in hun dagelijks werk en in hun relaties met anderen. Zodat we weer Van Harte Leven in plaats van overleven. Dat is het doel van Centrum Animare. Animare betekent niet voor niets: bezielen, van een hart voorzien.

Je kunt bij Centrum Animare terecht voor individuele begeleiding, begeleiding bij relatieproblemen en opvoedingsvragen. Daarnaast geef ik workshops, trainingen en advies aan particulieren en professionals.

 

Van Harte Leven

Wanneer we stevig in onszelf verankerd zijn, een gezond zelfbewustzijn ontwikkelen en een optimistisch en realistisch beeld hebben van onszelf, zijn we in staat autonoom en van harte te leven.

Autonome mensen zijn moedige mensen die hun leven zelfbewust richting durven geven en anderen stimuleren dat ook te doen. Ze dragen op een constructieve manier bij aan het grotere geheel omdat ze zich verbonden voelen en weten dat iedereen waardevol en nodig is. Vanuit de innerlijke houding 'Ik hoor erbij en daarom draag ik bij'. Ze weten dat we alleen echt contact ervaren met anderen wanneer we luisteren om te begrijpen, in plaats van luisteren om te reageren.